JOM JADI BIJAK HARI INI!



CURRENT CONTENT

Widget Jom Jadi Bijak

Bismillahi Rahmani Rahim,

Assalamualaikum WRT WBT.

Hi adik-adik semua. Apa khabar? Ni dah masuk sebulan tahun 2010, ape cerita dengan semua azam yang dibuat awal tahun dulu? Ada perkembangan? Harap2nya ada lah ye.

InsyaAllah dalam masa terdekat ni, JJB akan mengadakan satu pertandingan. Pertandingan apa? Haaaa.. itu kene tunggu lah. Kene selalu dtg blog ni untuk dptkan update. Saje akak bgtau awal-awal so that adik-adik tertanya-tanya. Saje nak kasi suspen. Hehe.

Untuk entry kali ini, KakMyra nak share satu code HTML. Bagi adik-adik yang ada blog, ade website, ade myspace dan sebagainya, bolehlah guna code HTML ni untuk menyatakan sokongan pada kempen Jom Jadi Bijak ini. Cuba tengok kat bawah, ni lah 'widget' untuk adik-adik share pada webpage mana2.




Ok, so apa yang adik-adik perlu buat ialah copy coding ni, then masukkan ke dlm coding HTML adik2. Then walaaahh.. keluarlah widget tu. InsyaAllah jadi.

Kalaulah tibe2 tak jadi, nnt boleh bgtau pada akak ok. Tinggalkan comment, bgtau apa masalah, dsb.

Semoga adik-adik semua sentiasa berada dlm keadaan bersemangat. Jom kita ajak org lain jadi BIJAK mcm kita!

Salam Sayang,
KakMyra


1 Response to Widget Jom Jadi Bijak

March 21, 2010 at 10:53 PM

salam kak,

saya dah copy/paste widget dlm blog saya, tp tak menjadilaa..boleh akak bg html kod lain.

terima kasih yaa.